Hart van Nederland: heftig ongeluk bij camping Texel, twee minderjarige fietsers geschept (video)

Hart van Nederland: heftig ongeluk bij camping Texel, twee minderjarige fietsers geschept (video)

Wednesday 26 June om 22:07

<em>Hart van Nederland</em>: heftig ongeluk bij camping Texel, twee minderjarige fietsers geschept (video) Twee minderjarige fietsers zijn woensdagmiddag geschept door een auto op Texel. Een ambulance- en politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Volgens een Hart van Nederland-correspondent ter plaatse was een groep jongeren aan het fietsen en bleven twee fietsers achter, die beide geschept werden door de auto. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: appartementencomplex Apeldoorn beschoten vanuit auto (video) Bekijk deze video » Zien: YouTube-ster IShowSpeed belaagd door hysterische fans in Amsterdam Bekijk deze video » Hart van Nederland: 140 bewoners geëvacueerd bij brand in seniorencomplex in Waddinxveen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee minderjarige fietsers zijn woensdagmiddag geschept door een auto op Texel. Een ambulance- en politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Volgens een Hart van Nederland-correspondent ter plaatse was een groep jongeren aan het fietsen en bleven twee fietsers achter, die beide geschept werden door de auto.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's