Winston Gerschtanowitz in Shownieuws: 'Roy Donders wil op George Michael lijken'

Winston Gerschtanowitz in Shownieuws: 'Roy Donders wil op George Michael lijken'

Winston Gerschtanowitz in <em>Shownieuws</em>: 'Roy Donders wil op George Michael lijken' In Shownieuws vertelt Roy Donders meer over het nieuwe seizoen van zijn realityserie Roy Donders, Altijd wat bijzonders (TLC). We krijgen allerlei avonturen van Roy en zijn gezin voorgeschoteld, maar Winston Gerschtanowitz heeft iets heel anders aan zijn hoofd. Hij vindt het namelijk zeer opvallend hoe erg Roy op George Michael begint te lijken. Bart Ettekoven denkt zelfs dat hij met een foto van de zanger naar Turkije gaat... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Roy Donders: 'Ik wil geen duet met Wendy van Hout' Bekijk deze video » Heerlijk overzicht: deze opvallende realitysterren gingen voor een zangcarrière Bekijk deze video » Roy Donders en Michelle: 'Overlijden onze drie hondjes niet in realityserie' Bekijk deze video »
TV :
Friday 28 June om 13:12

In Shownieuws vertelt Roy Donders meer over het nieuwe seizoen van zijn realityserie Roy Donders, Altijd wat bijzonders (TLC). We krijgen allerlei avonturen van Roy en zijn gezin voorgeschoteld, maar Winston Gerschtanowitz heeft iets heel anders aan zijn hoofd. Hij vindt het namelijk zeer opvallend hoe erg Roy op George Michael begint te lijken. Bart Ettekoven denkt zelfs dat hij met een foto van de zanger naar Turkije gaat...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's