Roy Donders en Michelle: 'Overlijden onze drie hondjes niet in realityserie'

Roy Donders en Michelle: 'Overlijden onze drie hondjes niet in realityserie'

<em>Roy Donders</em> en Michelle: 'Overlijden onze drie hondjes niet in realityserie' Roy Donders en zijn vriendin Michelle vertellen over de dramatische gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Drie van hun hondjes zijn namelijk overleden. In hun realityserie Roy Donders altijd wat bijzonders laten ze alles zien, maar de dood van de drie beestjes besluiten ze niet allemaal uitgebreid in beeld te brengen. “Om nou in een seizoen drie hondenuitvaarten te doen, dat is niet echt leuk”, vertelt het stel. “We hebben er nog wel veel verdriet van en we missen ze echt heel erg.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. B&B Roy Donders baart opzien: 'Ook per uur te huur?' Bekijk deze video » Roy Donders: 'Ik wil geen duet met Wendy van Hout' Bekijk deze video » Heerlijk overzicht: deze opvallende realitysterren gingen voor een zangcarrière Bekijk deze video »
TV :
Thursday 27 June om 20:24

Roy Donders en zijn vriendin Michelle vertellen over de dramatische gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Drie van hun hondjes zijn namelijk overleden. In hun realityserie Roy Donders altijd wat bijzonders laten ze alles zien, maar de dood van de drie beestjes besluiten ze niet allemaal uitgebreid in beeld te brengen. “Om nou in een seizoen drie hondenuitvaarten te doen, dat is niet echt leuk”, vertelt het stel. “We hebben er nog wel veel verdriet van en we missen ze echt heel erg.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's