Aftredende Twan van de Nieuwenhuijzen: 'Songfestival-deelname Nederland heel onzeker'

Aftredende Twan van de Nieuwenhuijzen: 'Songfestival-deelname Nederland heel onzeker'

Aftredende Twan van de Nieuwenhuijzen: '<em>Songfestival</em>-deelname Nederland heel onzeker' Twan van de Nieuwenhuijzen heeft laten weten dat hij stopt als delegatiehoofd van het Eurovisie Songfestival. Hij vertelt bij Shownieuws meer over zijn vertrek, maar ook over de huidige stand van zaken. Gezien de rel rond Joost Klein van afgelopen jaar, is het volgens hem ‘heel onzeker’ of Nederland volgend jaar überhaupt meedoet of niet… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Terugkijken: emotionele Joost Klein zet Pinkpop in vuur en vlam (video) Bekijk deze video » Joost Klein geeft hints: gaat hij na rel in 2025 alsnog naar het Songfestival? Bekijk deze video » Bekijk hier The Bird Song van Joost Klein: ook dit nummer zond hij in voor Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Friday 28 June om 13:34

Twan van de Nieuwenhuijzen heeft laten weten dat hij stopt als delegatiehoofd van het Eurovisie Songfestival. Hij vertelt bij Shownieuws meer over zijn vertrek, maar ook over de huidige stand van zaken. Gezien de rel rond Joost Klein van afgelopen jaar, is het volgens hem ‘heel onzeker’ of Nederland volgend jaar überhaupt meedoet of niet…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's