Flemming na koninklijke lunch: 'Willem-Alexander kijkt Verstappen en Máxima zwemt buiten'

Flemming na koninklijke lunch: 'Willem-Alexander kijkt Verstappen en Máxima zwemt buiten'

<em>Flemming</em> na koninklijke lunch: 'Willem-Alexander kijkt Verstappen en Máxima zwemt buiten' Flemming was vorige week uitgenodigd voor de Uitblinkerslunch, hij mocht dus op bezoek bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima op paleis Noordeinde. De zanger vertelt dat hij met het koninklijk paar heeft gepraat en dat hij van de spontane vragen is. Zo weet Flemming nu dat Willem-Alexander naar Max Verstappen kijkt en dat Máxima veel zwemt, ook buiten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Koning Willem-Alexander grapt met dochter Amalia: 'Anders moet ik hakken aan' Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima op werkbezoek in New York: 'Bijzondere plek in ons hart' (video) Bekijk deze video » Zien: Koningin Máxima op pad met het Regiment Genietroepen in Den Bosch (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 1 July om 13:15

Flemming was vorige week uitgenodigd voor de Uitblinkerslunch, hij mocht dus op bezoek bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima op paleis Noordeinde. De zanger vertelt dat hij met het koninklijk paar heeft gepraat en dat hij van de spontane vragen is. Zo weet Flemming nu dat Willem-Alexander naar Max Verstappen kijkt en dat Máxima veel zwemt, ook buiten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's