Koning Willem-Alexander grapt met dochter Amalia: 'Anders moet ik hakken aan'

Koning Willem-Alexander grapt met dochter Amalia: 'Anders moet ik hakken aan'

Koning <em>Willem-Alexander</em> grapt met dochter <em>Amalia</em>: 'Anders moet ik hakken aan' Vrijdag vond het jaarlijkse fotomoment plaats van de koninklijke familie. Koning Willem-Alexander poseerde samen met zijn vrouw koningin Máxima, en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane. Ook ging hij even alleen met zijn oudste dochter op de foto en hij grapte gelijk dat ze een moest bewijzen dat ze nog niet langer is dan hij. “Anders moet ik hakken aan”, aldus de koning. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Amalia over quizwinst door Màxima: "Zij heeft blijkbaar beter gestudeerd dan wij allemaal" (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Prinses Amalia hoorde van Martin Garrix en dacht: waar zijn mijn miljoenen?' Bekijk deze video » Jaarlijkse fotosessie koninklijke familie: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »
Royals :
Friday 7 June om 14:02

Vrijdag vond het jaarlijkse fotomoment plaats van de koninklijke familie. Koning Willem-Alexander poseerde samen met zijn vrouw koningin Máxima, en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane. Ook ging hij even alleen met zijn oudste dochter op de foto en hij grapte gelijk dat ze een moest bewijzen dat ze nog niet langer is dan hij. “Anders moet ik hakken aan”, aldus de koning.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's