Jaarlijkse fotosessie koninklijke familie: bekijk hier de eerste beelden

Jaarlijkse fotosessie koninklijke familie: bekijk hier de eerste beelden

Jaarlijkse fotosessie <em>koninklijke familie</em>: bekijk hier de eerste beelden Vrijdag was het weer tijd voor de jaarlijkse zomerfotosessie van de Oranjes. Koning Willem-Alexander poseerde samen met zijn vrouw koningin Máxima, en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane. De koninklijke familie stond voor Huis ten Bosch om gefotografeerd te worden door de toegestroomde pers. Ook het hondje Mambo was bij het fotomoment aanwezig. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen: 'Koning zijn is de grootste kutbaan van Nederland' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Angela de Jong: 'Mijn kinderen vinden prinses Alexia high class, arrogant' Bekijk deze video » Wel of geen ontmoeting tussen koning Charles en zoon prins Harry? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Royals :
Friday 7 June om 12:26

Vrijdag was het weer tijd voor de jaarlijkse zomerfotosessie van de Oranjes. Koning Willem-Alexander poseerde samen met zijn vrouw koningin Máxima, en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane. De koninklijke familie stond voor Huis ten Bosch om gefotografeerd te worden door de toegestroomde pers. Ook het hondje Mambo was bij het fotomoment aanwezig.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's