Het Perfecte Plaatje: Danny de Munk niet blij met naaktshoot, 'strandbal was te klein'

Het Perfecte Plaatje: Danny de Munk niet blij met naaktshoot, 'strandbal was te klein'

Thursday 27 June om 14:41

Danny de Munk heeft Het Perfecte Plaatje moeten verlaten, maar dat deed hij wel met een klapper. Voor de foto van Susan Visser ging hij namelijk uit de kleren op het strand. Maar hij zat eigenlijk niet op te wachten op een naaktshoot. “Ik was blij dat er een strandbal tussen zat. Maar het was een iets te klein balletje.”

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder.

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Danny de Munk niet blij met naaktshoot, 'strandbal was te klein' Danny de Munk heeft Het Perfecte Plaatje moeten verlaten, maar dat deed hij wel met een klapper. Voor de foto van Susan Visser ging hij namelijk uit de kleren op het strand. Maar hij zat eigenlijk niet op te wachten op een naaktshoot. “Ik was blij dat er een strandbal tussen zat. Maar het was een iets te klein balletje.” Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv. Leafs als eerste naar huis in Het Perfecte Plaatje: 'Niet eens met de jury' (video) Bekijk deze video » Mark Baanders cryptisch over relatie met vriendje: "Kan nog alle kanten op" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden' Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Danny de Munk niet blij met naaktshoot, 'strandbal was te klein'

Actuele video's

Meer actuele video's