Sharon emotioneel in Steenrijk, Straatarm door vol huis: 'Krijg er de vlekken van'

Sharon emotioneel in Steenrijk, Straatarm door vol huis: 'Krijg er de vlekken van'

Sharon emotioneel in <em>Steenrijk, Straatarm</em> door vol huis: 'Krijg er de vlekken van' Bekijk in de video hierboven: tranen bij moeder Matteeva als zij en dochter make-over krijgen Woensdagavond kon je weer kijken naar een herhaling van Steenrijk, Straatarm. In deze aflevering bezoekt Sharon het ruilhuis van de familie Blom uit Zwolle. Sharon is een leven in luxe gewend en ze schrikt zo erg van de hoeveelheid spullen in huis dat ze er emotioneel van wordt. “Ik krijg er bijna de vlekken van”, zegt Sharon. “Ik zou heel ongelukkig worden als ik zo moest leven.” Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Marjolein kraakt huis van Monique in Steenrijk, straatarm: 'Verre van schoon' Bekijk deze video » Vader en zoon kopen in Steenrijk, Straatarm kleren t.w.v. ruim 650 euro: "Ik schrik van het bedrag" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: tranen bij moeder Matteeva als zij en dochter make-over krijgen Bekijk deze video »
TV :
Thursday 27 June om 10:08

Bekijk in de video hierboven: tranen bij moeder Matteeva als zij en dochter make-over krijgen

Woensdagavond kon je weer kijken naar een herhaling van Steenrijk, Straatarm. In deze aflevering bezoekt Sharon het ruilhuis van de familie Blom uit Zwolle. Sharon is een leven in luxe gewend en ze schrikt zo erg van de hoeveelheid spullen in huis dat ze er emotioneel van wordt. “Ik krijg er bijna de vlekken van”, zegt Sharon. “Ik zou heel ongelukkig worden als ik zo moest leven.”

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's