Thijz in nieuw seizoen B&B vol liefde: 'Misschien was ik wat vrijpostig'

Thijz in nieuw seizoen B&B vol liefde: 'Misschien was ik wat vrijpostig'

Thijz in nieuw seizoen <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'Misschien was ik wat vrijpostig' B&B vol liefde 2024: bekijk hier beelden van alle kandidaten Nog een paar weken en dan gaat de nieuwe reeks van B&B vol liefde van start bij RTL 4. De eerste beelden van het datingprogramma verraden dat het weer een vermakelijk seizoen wordt. Anja wil absoluut nog niet zoenen bij de eerste ontmoeting, ook niet als begroeting. En Thijz denkt juist dat hij ‘te vrijpostig’ is… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van B&B vol liefde hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Draadstaal persifleert B&B vol liefde: bekijk hier de hilarische bloopers Bekijk deze video » B&B vol liefde start 15 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » B&B vol liefde 2024: bekijk hier beelden van alle kandidaten Bekijk deze video »
TV :
Thursday 27 June om 11:34

B&B vol liefde 2024: bekijk hier beelden van alle kandidaten

Nog een paar weken en dan gaat de nieuwe reeks van B&B vol liefde van start bij RTL 4. De eerste beelden van het datingprogramma verraden dat het weer een vermakelijk seizoen wordt. Anja wil absoluut nog niet zoenen bij de eerste ontmoeting, ook niet als begroeting. En Thijz denkt juist dat hij ‘te vrijpostig’ is…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van B&B vol liefde hierboven.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's