Barbara Sloesen en vriend delen mooi nieuws: 'Nieuw huis, nieuwe muziek'

Barbara Sloesen en vriend delen mooi nieuws: 'Nieuw huis, nieuwe muziek'

<em>Barbara Sloesen</em> en vriend delen mooi nieuws: 'Nieuw huis, nieuwe muziek' Barbara Sloesen en haar vriend delen een video met prachtig nieuws op social media. De twee hebben samen namelijk een huis gekocht, maar dat niet alleen. Ze laten ook een voorproefje horen op het nieuwe liedje dat ze samen hebben opgenomen, Als nu nu is. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Marianne Timmer wil niets te maken hebben met Harry Mens: 'Ik vind het echt niet leuk' (video) Bekijk deze video » Zien: op deze datum maakt Boer Harm zichzelf bekend (video) Bekijk deze video » Guus Meeuwis neemt afscheid met laatste Groots met een Zachte G: bekijk zijn reactie Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 27 June om 14:16

Barbara Sloesen en haar vriend delen een video met prachtig nieuws op social media. De twee hebben samen namelijk een huis gekocht, maar dat niet alleen. Ze laten ook een voorproefje horen op het nieuwe liedje dat ze samen hebben opgenomen, Als nu nu is.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's