Marianne Timmer wil niets te maken hebben met Harry Mens: 'Ik vind het echt niet leuk' (video)

Marianne Timmer wil niets te maken hebben met Harry Mens: 'Ik vind het echt niet leuk' (video)

Thursday 27 June om 08:41

Marianne Timmer wil niets te maken hebben met <em>Harry Mens</em>: 'Ik vind het echt niet leuk' (video) Hoe zit het nu tussen Harry Mens en Marianne Timmer. Daar lijkt woensdag toch echt een antwoord op te zijn gekomen. Timmer vindt het 'echt niet leuk' dat dit verhaal de wereld in is geholpen door Mens. DateDe Nationale Haringparty woensdagmiddag bij Kasteel de Haar stond niet alleen in het teken van haring, want natuurlijk was het - zoals altijd - vooral een evenement waarbij BN'ers elkaar een fijne zomer wensten. Harry Mens en Marianne Timmer lijken echter uitgepraat te zijn... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bijzondere verrassing voor Frans Bauer in Shownieuws: 'Lekker sporten en gezond eten' (video) Bekijk deze video » Frans Bauer eerlijk over stoppen De Bauers: 'Altijd gezegd: we doen het eenmalig' (video) Bekijk deze video » Andy van der Meijde snoeihard voor Oranje: 'Bevestiging van arrogantie' (video) Bekijk deze video » Einde van een tijdperk: allerlaatste Groots met een Zachte G-concert Guus Meeuwis (video) Bekijk deze video »
TV :

Hoe zit het nu tussen Harry Mens en Marianne Timmer. Daar lijkt woensdag toch echt een antwoord op te zijn gekomen. Timmer vindt het 'echt niet leuk' dat dit verhaal de wereld in is geholpen door Mens.

Date
De Nationale Haringparty woensdagmiddag bij Kasteel de Haar stond niet alleen in het teken van haring, want natuurlijk was het - zoals altijd - vooral een evenement waarbij BN'ers elkaar een fijne zomer wensten. Harry Mens en Marianne Timmer lijken echter uitgepraat te zijn...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's