Muziekfeest op het plein: Yves Berendse bouwt feestje in Zeewolde met Terug in de tijd

Muziekfeest op het plein: Yves Berendse bouwt feestje in Zeewolde met Terug in de tijd

<em>Muziekfeest op het plein</em>: Yves Berendse bouwt feestje in Zeewolde met <em>Terug in de tijd</em> Vrijdagavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Muziekfeest op het plein. Deze keer strijken allerlei artiesten neer in Zeewolde en ook Yves Berendse verzorgt een optreden. De volkszanger bouwt een goed feestje met Terug in de tijd. Bekijk het fragment van Muziekfeest op het plein hieronder. Het nieuwe seizoen van Muziekfeest op het plein is vanaf 28 juni iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sterren NL (@sterrennl) Wolter Kroes maakt Frans Duijts uit voor klerelijer (Muziekfeest op het plein) Bekijk deze video » Marco Schuitmaker niet bij Muziekfeest op het Plein in Goes: volkszanger geeft uitleg Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek gaat los op podium Muziekfeest op het Plein in Goes Bekijk deze video »
Thursday 27 June om 11:24

Vrijdagavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Muziekfeest op het plein. Deze keer strijken allerlei artiesten neer in Zeewolde en ook Yves Berendse verzorgt een optreden. De volkszanger bouwt een goed feestje met Terug in de tijd.

Bekijk het fragment van Muziekfeest op het plein hieronder. Het nieuwe seizoen van Muziekfeest op het plein is vanaf 28 juni iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's