B&B vol liefde: date vliegt vanaf de motor in de armen van Mike

B&B vol liefde: date vliegt vanaf de motor in de armen van Mike

<em>B&amp;B vol liefde</em>: date vliegt vanaf de motor in de armen van Mike Nog even geduld en dan begint een gloednieuwe reeks van B&B vol liefde. Ook deze keer staat er weer heel wat te gebeuren in het liefdesleven van de B&B-eigenaren, zo beloven de eerste beelden. Zo zien we onder meer dat een date van Mike indruk probeert te maken op de motor maar bij het remmen over de motor vliegt. Heel toevallig in de armen van Mike. Of is het tactiek? Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde 2024: bekijk hier beelden van alle kandidaten Bekijk deze video » Thijz in nieuw seizoen B&B vol liefde: 'Misschien was ik wat vrijpostig' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 27 June om 14:04

Nog even geduld en dan begint een gloednieuwe reeks van B&B vol liefde. Ook deze keer staat er weer heel wat te gebeuren in het liefdesleven van de B&B-eigenaren, zo beloven de eerste beelden. Zo zien we onder meer dat een date van Mike indruk probeert te maken op de motor maar bij het remmen over de motor vliegt. Heel toevallig in de armen van Mike. Of is het tactiek?

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's