Ik weet er alles van!: Corry doet auditie voor droomrol GTST met verbaasde blik

Ik weet er alles van!: Corry doet auditie voor droomrol GTST met verbaasde blik

<em>Ik weet er alles van!</em>: Corry doet auditie voor droomrol GTST met verbaasde blik In Ik weet er alles van! vertelt Corry dat ze droomt van een rol in Goede tijden, slechte tijden. Ruben Nicolai heeft daar iets op gevonden en hij organiseert meteen live een auditie. Ze moet haar verbaasde blik oefenen als een andere kandidaat de GTST-tune zingt en Ruben met een ‘schokkende’ mededeling komt. Zou ze worden aangenomen als soapactrice? Bekijk de beelden van Ik weet er alles van! hieronder. Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Wat is er zo grappig aan condoomwinkels? (Ik Weet Er Alles Van) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Ik weet er alles van! start maandag: bekijk eerste beelden met gênant moment Bekijk deze video » Ik weet er alles van!: Marieke heeft afwijking met haar tong, 'hoe kan dat!?' Bekijk deze video »
Thursday 27 June om 14:49

In Ik weet er alles van! vertelt Corry dat ze droomt van een rol in Goede tijden, slechte tijden. Ruben Nicolai heeft daar iets op gevonden en hij organiseert meteen live een auditie. Ze moet haar verbaasde blik oefenen als een andere kandidaat de GTST-tune zingt en Ruben met een ‘schokkende’ mededeling komt. Zou ze worden aangenomen als soapactrice?

Bekijk de beelden van Ik weet er alles van! hieronder.

Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's