Johan Derksen: 'Tim Hofman en broertjes denken dat ze God zijn' (VI Oranje)

Johan Derksen: 'Tim Hofman en broertjes denken dat ze God zijn' (VI Oranje)

Johan Derksen: '<em>Tim Hofman</em> en broertjes denken dat ze God zijn' (<em>VI Oranje</em>) In Vandaag Inside Oranje wordt gesproken over de excuses van Tim Hofman. De presentator zegt publiekelijk sorry omdat hij zich niet netjes en als een pestkop gedroeg in een uitzending van BOOS. ‘Excuses Tim Hofman een showtje’Op steun in VI Oranje hoeft Hofman niet te rekenen. Volgens Derksen maakt Hofman een showtje van zijn spijtbetuiging. Ook over de broertjes van Hofman heeft Johan geen positief woord te zeggen. “Die hebben allemaal een soort superioriteitsgevoel over zich dat ze God zijn.” Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Özcan Akyol in VI Oranje: 'Ronald Koeman is aardig, maar kan niet tegen kritiek' (video) Bekijk deze video » Anekdote Özcan Akyol over Dick Advocaat: 'Toen hadden we even een moeilijke periode' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp geprezen om afwezigheid vanwege verjaardag zoon: 'Heel sociaal' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 28 June om 08:52

In Vandaag Inside Oranje wordt gesproken over de excuses van Tim Hofman. De presentator zegt publiekelijk sorry omdat hij zich niet netjes en als een pestkop gedroeg in een uitzending van BOOS.

‘Excuses Tim Hofman een showtje’
Op steun in VI Oranje hoeft Hofman niet te rekenen. Volgens Derksen maakt Hofman een showtje van zijn spijtbetuiging. Ook over de broertjes van Hofman heeft Johan geen positief woord te zeggen. “Die hebben allemaal een soort superioriteitsgevoel over zich dat ze God zijn.”

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's