René van der Gijp geprezen om afwezigheid vanwege verjaardag zoon: 'Heel sociaal'

René van der Gijp geprezen om afwezigheid vanwege verjaardag zoon: 'Heel sociaal'

<em>René van der Gijp</em> geprezen om afwezigheid vanwege verjaardag zoon: 'Heel sociaal' René van der Gijp zat donderdagavond niet aan tafel bij Vandaag Inside Oranje. De reden is de verjaardag van zijn zoon, maar daar krijgt hij wel kritiek op. ‘Zoiets zou hij vroeger nooit doen’Johan Derksen gaat los op de critici en neemt het op voor zijn collega. “Waar bemoeien die mensen zich mee? Wij vinden het heel sociaal, zoiets zou hij vroeger nooit doen.” De moeder van zijn zoon is een aantal jaar geleden overleden, sindsdien neemt hij de opvoeding op zich. Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside Oranje over gunstige EK-loting: 'We gaan naar de finale' (video) Bekijk deze video » Özcan Akyol in VI Oranje: 'Ronald Koeman is aardig, maar kan niet tegen kritiek' (video) Bekijk deze video » Anekdote Özcan Akyol over Dick Advocaat: 'Toen hadden we even een moeilijke periode' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 28 June om 08:38

René van der Gijp zat donderdagavond niet aan tafel bij Vandaag Inside Oranje. De reden is de verjaardag van zijn zoon, maar daar krijgt hij wel kritiek op.

‘Zoiets zou hij vroeger nooit doen’
Johan Derksen gaat los op de critici en neemt het op voor zijn collega. “Waar bemoeien die mensen zich mee? Wij vinden het heel sociaal, zoiets zou hij vroeger nooit doen.” De moeder van zijn zoon is een aantal jaar geleden overleden, sindsdien neemt hij de opvoeding op zich.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's