Rooijakkers over de vloer: hoe combineert Sander Huisman leven als dj met 3 kinderen?

Rooijakkers over de vloer: hoe combineert Sander Huisman leven als dj met 3 kinderen?

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: hoe combineert Sander Huisman leven als dj met 3 kinderen? In Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Jordy en Sander Huisman. De neven van Henny Huisman zijn samen met Yuki Kempees dj’s van Kris Kross Amsterdam en dat betekent dat ze een behoorlijk hectisch leven hebben. Sander helemaal, want hij heeft ook nog eens een gezin met drie kinderen. Hoe combineert de dj dat? Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Shownieuws: Rico Verhoeven barst in tranen uit bij gedachte aan overleden vader Bekijk deze video » Rico Verhoeven emotioneel in Rooijakkers over de vloer: 'Ok, onderdrukken, gevoel…' Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Lieke Martens ging op 15e huis uit en leefde op worstenbroodjes Bekijk deze video »
Monday 3 June om 11:05

In Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Jordy en Sander Huisman. De neven van Henny Huisman zijn samen met Yuki Kempees dj’s van Kris Kross Amsterdam en dat betekent dat ze een behoorlijk hectisch leven hebben. Sander helemaal, want hij heeft ook nog eens een gezin met drie kinderen. Hoe combineert de dj dat?

Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's