Shownieuws: Rico Verhoeven barst in tranen uit bij gedachte aan overleden vader

Shownieuws: Rico Verhoeven barst in tranen uit bij gedachte aan overleden vader

<em>Shownieuws</em>: <em>Rico Verhoeven</em> barst in tranen uit bij gedachte aan overleden vader Rico Verhoeven barst in tranen uit tijdens een interview voor het nieuwe seizoen van het RTL 4 programma Rooijakkers over de vloer. Rico vertelt daarin over het onderdrukken van gevoelens maar met Dennis erbij en de gedachte aan zijn overleden vader lukt hem dat even niet meer. Bekijk de beelden alvast in de video van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer is vanaf 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: Rico Verhoeven zet Art in een ijsbad Bekijk deze video » Shownieuws: DIT huis heeft Rico Verhoeven voor 1,3 miljoen euro in Amsterdam gekocht Bekijk deze video » Shownieuws over finale Make Up Your Mind: is Jurre Geluk terechte winnaar? Bekijk deze video »
TV :
Zondag 5 mei om 10:47

Rico Verhoeven barst in tranen uit tijdens een interview voor het nieuwe seizoen van het RTL 4 programma Rooijakkers over de vloer. Rico vertelt daarin over het onderdrukken van gevoelens maar met Dennis erbij en de gedachte aan zijn overleden vader lukt hem dat even niet meer. Bekijk de beelden alvast in de video van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer is vanaf 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's