Het Jachtseizoen: Stefan Jurriens flirt erop los in de file, 'pauper ongemakkelijk!'

Het Jachtseizoen: Stefan Jurriens flirt erop los in de file, 'pauper ongemakkelijk!'

<em>Het Jachtseizoen</em>: Stefan Jurriens flirt erop los in de file, 'pauper ongemakkelijk!' In Het Jachtseizoen staan de heren van StukTV in de file, maar het wordt totaal geen saaie rit. Ze ontdekken namelijk dat Stefan Jurriens sjans heeft, en hij flirt lekker terug. “Dit was pauper ongemakkelijk!”, oordeelt zijn collega. En het mooie van de file is dat de dame in kwestie steeds opnieuw voorbij komt rijden… Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het Jachtseizoen: Merel Ek en Noa Vahle krijgen hulp uit ervaren hoek van zwaargewicht (video) Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Hélène Hendriks misleidt StukTV als dubbelganger van Noa en Merel Bekijk deze video » Wolter Kroes en John de Bever in Het Jachtseizoen: "We moeten winnen, we moeten winnen" Bekijk deze video »
Thursday 20 June om 13:45

In Het Jachtseizoen staan de heren van StukTV in de file, maar het wordt totaal geen saaie rit. Ze ontdekken namelijk dat Stefan Jurriens sjans heeft, en hij flirt lekker terug. “Dit was pauper ongemakkelijk!”, oordeelt zijn collega. En het mooie van de file is dat de dame in kwestie steeds opnieuw voorbij komt rijden…

Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's