Het Jachtseizoen: Hélène Hendriks misleidt StukTV als dubbelganger van Noa en Merel

Het Jachtseizoen: Hélène Hendriks misleidt StukTV als dubbelganger van Noa en Merel

<em>Het Jachtseizoen</em>: Hélène Hendriks misleidt StukTV als dubbelganger van Noa en Merel In Het Jachtseizoen halen Noa Vahle en Merel Ek alles uit de kast om de heren van StukTV te slim af te zijn. Zo wordt onder anderen Hélène Hendriks ingezet als dubbelganger en het plan om de mannen te misleiden lijkt te werken… Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hierboven. Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijfers donderdag: Frans Bauer voor en na, Het Jachtseizoen valt tegen Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Merel Ek en Noa Vahle krijgen hulp uit ervaren hoek van zwaargewicht (video) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord! Bekijk deze video »
TV :
Friday 31 May om 14:07

In Het Jachtseizoen halen Noa Vahle en Merel Ek alles uit de kast om de heren van StukTV te slim af te zijn. Zo wordt onder anderen Hélène Hendriks ingezet als dubbelganger en het plan om de mannen te misleiden lijkt te werken…

Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hierboven.

Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's