Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord!

Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord!

Kijkcijfers donderdag: <em>De Bauers - 20 jaar later</em> sluit af met kijkcijferrecord! Bekijk in de video hierboven: beelden van de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later Donderdagavond was het alweer tijd voor voorlopig de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later. En ze hebben dit tv-avontuur op een indrukwekkende wijze afgesloten, ze trokken meer dan 1,5 miljoen kijkers, zo meldt Tina Nijkamp. Is dit reden genoeg voor een nieuwe reeks? Opvallend kijkcijfernieuwsNijkamp schrijft op social media dat Frans Bauer en zijn gezin met de laatste aflevering meer dan 1,5 miljoen kijkers hebben getrokken, en met terugkijken erbij zal dat boven de 2 miljoen uitkomen. Wederom verslaan de Bauers het Achtuurjournaal. Het is ook zeer opvallend te noemen dat SBS6 met Het Jachtseizoen RTL 4 met Over de oceaan verslaat… Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch: zoons Frans Bauer maken bijzondere pasta pesto, 'ruikt een beetje oud' Bekijk deze video » Zien! De Bauers - 20 jaar later: Frans jr. kookt voor familie fantastisch diner (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Donderdag in De Bauers: Frans en Mariska gaan op kippenjacht Bekijk deze video »
TV :
Friday 31 May om 09:05

Bekijk in de video hierboven: beelden van de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later

Donderdagavond was het alweer tijd voor voorlopig de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later. En ze hebben dit tv-avontuur op een indrukwekkende wijze afgesloten, ze trokken meer dan 1,5 miljoen kijkers, zo meldt Tina Nijkamp. Is dit reden genoeg voor een nieuwe reeks?

Opvallend kijkcijfernieuws
Nijkamp schrijft op social media dat Frans Bauer en zijn gezin met de laatste aflevering meer dan 1,5 miljoen kijkers hebben getrokken, en met terugkijken erbij zal dat boven de 2 miljoen uitkomen. Wederom verslaan de Bauers het Achtuurjournaal. Het is ook zeer opvallend te noemen dat SBS6 met Het Jachtseizoen RTL 4 met Over de oceaan verslaat…

Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's