Het Kinderziekenhuis start dinsdag op RTL 4: bekijk de eerste beelden

Het Kinderziekenhuis start dinsdag op RTL 4: bekijk de eerste beelden

Monday 3 June om 10:43

Vanaf dinsdag kun je bij RTL 4 kijken naar de nieuwe realityserie Het Kinderziekenhuis. Het Wilhelmina Kinderziekenhuis opent haar deuren om te laten zien wat liefdevolle families zoal meemaken op moeilijke en aangrijpende momenten. Maar je ziet ook de mooie gebeurtenissen, als ze bijvoorbeeld blij het ziekenhuis mogen verlaten omdat het beter gaat. Ook zie je uiteraard hoe de toegewijde zorgteams te werk gaan.

Bekijk de eerste beelden van Het Kinderziekenhuis hieronder. Het Kinderziekenhuis is vanaf dinsdag 4 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

<em>Het Kinderziekenhuis</em> start dinsdag op RTL 4: bekijk de eerste beelden Vanaf dinsdag kun je bij RTL 4 kijken naar de nieuwe realityserie Het Kinderziekenhuis. Het Wilhelmina Kinderziekenhuis opent haar deuren om te laten zien wat liefdevolle families zoal meemaken op moeilijke en aangrijpende momenten. Maar je ziet ook de mooie gebeurtenissen, als ze bijvoorbeeld blij het ziekenhuis mogen verlaten omdat het beter gaat. Ook zie je uiteraard hoe de toegewijde zorgteams te werk gaan. Bekijk de eerste beelden van Het Kinderziekenhuis hieronder. Het Kinderziekenhuis is vanaf dinsdag 4 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Francis (35) uit Over mijn lijk 2022 is overleden: bekijk mooie beelden Bekijk deze video » Niels Geusebroek zingt Say Goodbye voor Jeroen en zoon Kasper (4) die overleed aan hersentumor Bekijk deze video » Dinsdag in Over mijn lijk: vier-het-leven feest van Eva en afscheid van Jeffrey Bekijk deze video »
TV :
Het Kinderziekenhuis start dinsdag op RTL 4: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's