Gouden Televizier-Ring 2024: 'De Joodse Raad, B&B Vol Liefde of toch De Slimste Mens?'

Gouden Televizier-Ring 2024: 'De Joodse Raad, B&B Vol Liefde of toch De Slimste Mens?'

Gouden Televizier-Ring 2024: '<em>De Joodse Raad</em>, B&amp;B Vol Liefde of toch <em>De Slimste Mens</em>?' Vanaf dinsdagochtend 10:00 uur kan er weer gestemd worden voor de Gouden Televizier-Ring. Er zijn nog dertig gegadigden over maar wie verdient de felbegeerde tv-prijs het meest als het aan Shownieuws ligt? Evert Santegoeds is duidelijk: 'Ik heb dit jaar heel erg genoten van een programma wat er met kop en schouders bovenuit stak en dat is De Joodse Raad.' 'B&B Vol Liefde zo populair'Ook successen als De Slimste Mens en natuurlijk B&B Vol Liefde worden besproken aan de desk: 'Het is zo populair, onder alle lagen van de bevolking', aldus Sandra Schuurhof over dat laatste programma. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven en STEM voor de Gouden Televizier-Ring Bekijk ook Martien Meiland zou liever zélf ernstig ziek zijn: 'Erica kan beter zonder mij dan ik zonder haar' Bekijk deze video » Johan Derksen slacht Sander Schimmelpenninck opnieuw: 'Kwalletje van een gozer' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Jan sneert in B&B Vol Liefde: 'Peter doet zijn best om John Travolta te zijn' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 27 August om 09:17

Vanaf dinsdagochtend 10:00 uur kan er weer gestemd worden voor de Gouden Televizier-Ring. Er zijn nog dertig gegadigden over maar wie verdient de felbegeerde tv-prijs het meest als het aan Shownieuws ligt? Evert Santegoeds is duidelijk: 'Ik heb dit jaar heel erg genoten van een programma wat er met kop en schouders bovenuit stak en dat is De Joodse Raad.'

'B&B Vol Liefde zo populair'
Ook successen als De Slimste Mens en natuurlijk B&B Vol Liefde worden besproken aan de desk: 'Het is zo populair, onder alle lagen van de bevolking', aldus Sandra Schuurhof over dat laatste programma.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven en STEM voor de Gouden Televizier-Ring

Actuele video's

Meer actuele video's