Angela de Jong over realityserie Gordon: 'Ik word er echt verdrietig van' (video)

Angela de Jong over realityserie Gordon: 'Ik word er echt verdrietig van' (video)

Friday 13 September om 19:14

Angela de Jong over realityserie <em>Gordon</em>: 'Ik word er echt verdrietig van' (video) In In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Angela de Jong en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. Dit keer bespreken ze het inmiddels niet te vermijden onderwerp van de talkshow: Gordon. Hoe kijkt Angela naar diens realityshow? Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen over dreigement Caroline van der Plas om te stoppen: 'Helemaal fout' Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: reünie B&B vol liefde trekt 1,4 miljoen kijkers, drama voor Frogers Bekijk deze video » Gordon ligt dubbel als hij Johan Derksen uitscheldt voor 'mongool' (video) Bekijk deze video »
TV :

In In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Angela de Jong en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. Dit keer bespreken ze het inmiddels niet te vermijden onderwerp van de talkshow: Gordon. Hoe kijkt Angela naar diens realityshow?

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's