Kijkcijfers maandag: Chateau Meiland En Route kent zeer stroeve start, en hoe deed Bar Laat het?

Kijkcijfers maandag: Chateau Meiland En Route kent zeer stroeve start, en hoe deed Bar Laat het?

Kijkcijfers maandag: <em>Chateau Meiland En Route</em> kent zeer stroeve start, en hoe deed <em>Bar Laat</em> het? Bekijk ook de kijkcijfers van dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie? Chateau Meiland En Route, het nieuwe programma van de familie Meiland, is geen doorslaand kijkcijfersucces. Naar de eerste aflevering keken slechts 655.000 mensen en dat zijn niet de cijfers die de familie gewend is. Kijkcijfervolger Tina Nijkamp wijst wel op de stevige concurrentie op dat tijdstip, van B&B Vol Liefde en De Slimste Mens. 'Tegenvallende cijfers voor Bar Laat'En hoe deed Bar Laat, de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand het? 'Dat trok 600.000 belangstellenden. Niet heel slecht maar wel tegenvallend', aldus Nijkamp. Het programma komt dan ook niet in de buurt van de best bekeken talkshow van Nederland, Vandaag Inside. Daar keken maandag 952.000 mensen naar. De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment van Chateau Meiland En Route. Bekijk ook Martien Meiland zou liever zélf ernstig ziek zijn: 'Erica kan beter zonder mij dan ik zonder haar' Bekijk deze video » Jan sneert in B&B Vol Liefde: 'Peter doet zijn best om John Travolta te zijn' Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring 2024: 'De Joodse Raad, B&B Vol Liefde of toch De Slimste Mens?' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 27 August om 09:55

Bekijk ook de kijkcijfers van dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie?

Chateau Meiland En Route, het nieuwe programma van de familie Meiland, is geen doorslaand kijkcijfersucces. Naar de eerste aflevering keken slechts 655.000 mensen en dat zijn niet de cijfers die de familie gewend is. Kijkcijfervolger Tina Nijkamp wijst wel op de stevige concurrentie op dat tijdstip, van B&B Vol Liefde en De Slimste Mens.

'Tegenvallende cijfers voor Bar Laat'
En hoe deed Bar Laat, de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand het? 'Dat trok 600.000 belangstellenden. Niet heel slecht maar wel tegenvallend', aldus Nijkamp. Het programma komt dan ook niet in de buurt van de best bekeken talkshow van Nederland, Vandaag Inside. Daar keken maandag 952.000 mensen naar.

De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment van Chateau Meiland En Route.

Actuele video's

Meer actuele video's