Kijkcijfers dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie (Bar Laat) en wat deed B&B Vol Liefde?

Kijkcijfers dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie (Bar Laat) en wat deed B&B Vol Liefde?

Kijkcijfers dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie (<em>Bar Laat</em>) en wat deed B&amp;B Vol Liefde? Sophie Hilbrand wist maandag een aardige 600.000 kijkers aan zich te binden, tijdens de eerste uitzending van Bar Laat. Gisterenavond was het de beurt aan Jeroen Pauw en de grote vraag is natuurlijk: deed hij het beter, wat kijkcijfers betreft? Dat deed hij zeker, gisterenavond keken er namelijk 716.000 geïnteresseerden naar de NPO-talkshow, zo blijkt uit cijfers van Tina Nijkamp, en dat is toch wel een flinke stijging te noemen. B&B Vol Liefde blijft top scorenVandaag Inside, dat enige overlap heeft met Bar Laat, verloor juist wat kijkers en was dinsdag goed voor 874.000 belangstellenden. Alsnog een hele mooie score natuurlijk. En hoe deed die enorme RTL-hit B&B Vol Liefde, waarin we zagen hoe Jan wat beteuterd is, het gisteren? Daar keken dik 1,2 miljoen mensen naar. De Slimste Mens was het best bekeken programma van de dag, met 1.541.000 kijkers. Hieronder zie je de kijkcijferposts van Tina Nijkamp. Bovenaan deze pagina zie je waar Johan Derksen zich dinsdag bij Vandaag Inside vreselijk druk om maakte. Bekijk ook 'Matthijs van Nieuwkerk vindt dat hem onrecht is aangedaan' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Ronald Molendijk heeft een hoge dunk van zichzelf' Bekijk deze video » Vandaag Inside over afscheidsfeest Rutte: 'Waarom waren Merel, Sam, Albert en Johan niet uitgenodigd? Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 28 August om 09:46

Sophie Hilbrand wist maandag een aardige 600.000 kijkers aan zich te binden, tijdens de eerste uitzending van Bar Laat. Gisterenavond was het de beurt aan Jeroen Pauw en de grote vraag is natuurlijk: deed hij het beter, wat kijkcijfers betreft? Dat deed hij zeker, gisterenavond keken er namelijk 716.000 geïnteresseerden naar de NPO-talkshow, zo blijkt uit cijfers van Tina Nijkamp, en dat is toch wel een flinke stijging te noemen.

B&B Vol Liefde blijft top scoren
Vandaag Inside, dat enige overlap heeft met Bar Laat, verloor juist wat kijkers en was dinsdag goed voor 874.000 belangstellenden. Alsnog een hele mooie score natuurlijk. En hoe deed die enorme RTL-hit B&B Vol Liefde, waarin we zagen hoe Jan wat beteuterd is, het gisteren? Daar keken dik 1,2 miljoen mensen naar. De Slimste Mens was het best bekeken programma van de dag, met 1.541.000 kijkers.

Hieronder zie je de kijkcijferposts van Tina Nijkamp. Bovenaan deze pagina zie je waar Johan Derksen zich dinsdag bij Vandaag Inside vreselijk druk om maakte.

Actuele video's

Meer actuele video's