'Matthijs van Nieuwkerk vindt dat hem onrecht is aangedaan'

'Matthijs van Nieuwkerk vindt dat hem onrecht is aangedaan'

'Matthijs van Nieuwkerk vindt dat hem onrecht is aangedaan' Matthijs van Nieuwkerk is de afgelopen jaren al meerdere malen gecanceld en na zijn afgeblazen tv-avontuur bij RTL zit de presentator opnieuw (of nog steeds) thuis. Hoe zou hij zich voelen onder al die ophef: 'Ik denk dat hij in sommige opzichten wel denkt dat hem onrecht is aangedaan', vertelt Omroep MAX-directeur Jan Slagter. 'Beschuldigingen'Aan wat voor onrecht moeten we dan denken? 'Dat mensen gewoon beschuldigingen hebben geuit die ze niet hard konden maken.' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Eva Jinek over tweede kans voor Matthijs van Nieuwkerk: "Iets wat hij zou moeten willen" (Shownieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Ronald Molendijk heeft een hoge dunk van zichzelf' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 28 August om 08:15

Matthijs van Nieuwkerk is de afgelopen jaren al meerdere malen gecanceld en na zijn afgeblazen tv-avontuur bij RTL zit de presentator opnieuw (of nog steeds) thuis. Hoe zou hij zich voelen onder al die ophef: 'Ik denk dat hij in sommige opzichten wel denkt dat hem onrecht is aangedaan', vertelt Omroep MAX-directeur Jan Slagter.

'Beschuldigingen'
Aan wat voor onrecht moeten we dan denken? 'Dat mensen gewoon beschuldigingen hebben geuit die ze niet hard konden maken.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's