De slimste mens: Maarten van Rossem gehavend na ongelukje met tandenpoetsen

De slimste mens: Maarten van Rossem gehavend na ongelukje met tandenpoetsen

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem gehavend na ongelukje met tandenpoetsen In De slimste mens laat Maarten van Rossem zien dat het met tandenpoetsen niet helemaal goed is gegaan. De historicus is flink gehavend en heeft een gat in zijn mond. Hoe moet dat nou met lachen? Bekijk de video van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Caroline van der Plas reageert op grap Habtamu de Hoop in De Slimste Mens (video) Bekijk deze video » De slimste mens: Afke Boven is fan van Formule 1 en doet opvallende bekentenis Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring 2024: 'De Joodse Raad, B&B Vol Liefde of toch De Slimste Mens?' Bekijk deze video »
Thursday 29 August om 13:57

In De slimste mens laat Maarten van Rossem zien dat het met tandenpoetsen niet helemaal goed is gegaan. De historicus is flink gehavend en heeft een gat in zijn mond. Hoe moet dat nou met lachen?

Bekijk de video van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's