De slimste mens: Afke Boven is fan van Formule 1 en doet opvallende bekentenis

De slimste mens: Afke Boven is fan van Formule 1 en doet opvallende bekentenis

<em>De slimste mens</em>: Afke Boven is fan van Formule 1 en doet opvallende bekentenis Afke Boven vertelt bij De slimste mens dat ze dol is op Formule 1. De presentatrice houdt ook erg van autorijden, maar Philip Freriks benadrukt dat dat heel iets anders is dan Formule 1. Maar volgens Afke hoeft dat niet zo te zijn en ze doet een opmerkelijke bekentenis… Bekijk de video van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Friese Habtamu de Hoop in De slimste mens: 'Kaatsen klinkt saai maar is heel tof' Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem heeft geen koosnaampje voor dochter Ottolien Bekijk deze video » Habtamu de Hoop belde na misser ‘Ma Flodder-uitspraak’ meteen Caroline van der Plas Bekijk deze video »
Friday 2 August om 13:10

Afke Boven vertelt bij De slimste mens dat ze dol is op Formule 1. De presentatrice houdt ook erg van autorijden, maar Philip Freriks benadrukt dat dat heel iets anders is dan Formule 1. Maar volgens Afke hoeft dat niet zo te zijn en ze doet een opmerkelijke bekentenis…

Bekijk de video van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's