De slimste mens: Maarten van Rossem heeft geen koosnaampje voor dochter Ottolien

De slimste mens: Maarten van Rossem heeft geen koosnaampje voor dochter Ottolien

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem heeft geen koosnaampje voor dochter Ottolien In De slimste mens gaat het over koosnaampjes, en uiteraard is Maarten van Rossem geen fan. Hij vindt het ook vreselijk als mensen de naam van zijn dochter Ottolien afkorten en haar bijvoorbeeld Otje noemen. “Ik vind dat enorm irritant.” Bekijk de video van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Maarten van Rossem in De slimste mens lyrisch over morfine: 'Intens geluksgevoel' Bekijk deze video » RTL Boulevard: deelname De Slimste Mens eindigt voor Roelof Hemmen in deceptie (video) Bekijk deze video » Friese Habtamu de Hoop in De slimste mens: 'Kaatsen klinkt saai maar is heel tof' Bekijk deze video »
Monday 29 July om 10:21

In De slimste mens gaat het over koosnaampjes, en uiteraard is Maarten van Rossem geen fan. Hij vindt het ook vreselijk als mensen de naam van zijn dochter Ottolien afkorten en haar bijvoorbeeld Otje noemen. “Ik vind dat enorm irritant.”

Bekijk de video van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's