Maarten van Rossem in De slimste mens lyrisch over morfine: 'Intens geluksgevoel'

Maarten van Rossem in De slimste mens lyrisch over morfine: 'Intens geluksgevoel'

Maarten van Rossem in <em>De slimste mens</em> lyrisch over morfine: 'Intens geluksgevoel' Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens dat hij een keer morfine toegediend kreeg en het jurylid heeft daar volop van genoten. “Philip, het is zo intens, overigens nogal autistisch geluksgevoel. Want je bent volledig tevreden met de toestand van de wereld zoals die is.” Van Rossem heeft ten slotte nog een ‘goede’ tip voor Philip Freriks… Bekijk de video van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Nieuw seizoen De slimste mens start 22 juli op NPO 1: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Herman van der Zandt: 'Voorbereiding op De slimste mens verliep matig' Bekijk deze video » De Slimste Mens: is Herman van der Zandt op snuffelstage? Bekijk deze video »
Thursday 25 July om 11:33

Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens dat hij een keer morfine toegediend kreeg en het jurylid heeft daar volop van genoten. “Philip, het is zo intens, overigens nogal autistisch geluksgevoel. Want je bent volledig tevreden met de toestand van de wereld zoals die is.” Van Rossem heeft ten slotte nog een ‘goede’ tip voor Philip Freriks…

Bekijk de video van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's