Nieuw seizoen De slimste mens start 22 juli op NPO 1: bekijk hier de eerste beelden

Nieuw seizoen De slimste mens start 22 juli op NPO 1: bekijk hier de eerste beelden

Nieuw seizoen <em>De slimste mens</em> start 22 juli op NPO 1: bekijk hier de eerste beelden Nog heel even geduld en dan kun je weer genieten van een nieuw seizoen van De slimste mens. En we kunnen alvast kijken naar een voorproefje. Welke BN’ers doen mee aan De slimste mens 2024?In De slimste mens doen bekende Nederlanders een poging om met hun kennis zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden en puzzels op te lossen. Philip Freriks en Maarten van Rossem verwelkomen dit seizoen weer nieuwe bekende Nederlanders, waaronder Roelof Hemmen, Maartje van de Wetering, Herman van der Zandt, Imanuelle Grives en Nicolaas Veul. Bekijk de eerste beelden van de nieuwe reeks van De slimste mens hieronder. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 22 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video) Bekijk deze video » Finale Slimste Mens: viel dit seizoen tegen? "Medelijden met de deelnemers" Bekijk deze video » Shownieuws: kan Erik van Looy van zijn slaappillen-verslaving afkomen? Bekijk deze video »
Thursday 11 July om 15:29

Nog heel even geduld en dan kun je weer genieten van een nieuw seizoen van De slimste mens. En we kunnen alvast kijken naar een voorproefje.

Welke BN’ers doen mee aan De slimste mens 2024?
In De slimste mens doen bekende Nederlanders een poging om met hun kennis zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden en puzzels op te lossen. Philip Freriks en Maarten van Rossem verwelkomen dit seizoen weer nieuwe bekende Nederlanders, waaronder Roelof Hemmen, Maartje van de Wetering, Herman van der Zandt, Imanuelle Grives en Nicolaas Veul.

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe reeks van De slimste mens hieronder.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 22 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's