Herman van der Zandt: 'Voorbereiding op De slimste mens verliep matig'

Herman van der Zandt: 'Voorbereiding op De slimste mens verliep matig'

Herman van der Zandt: 'Voorbereiding op <em>De slimste mens</em> verliep matig' Herman van der Zandt gaat De slimste mens vanaf volgend jaar presenteren, maar in het komende seizoen zit hij op de stoel als kandidaat. In een video vertelt de presentator hoe hij zichzelf heeft klaargestoomd voor zijn deelname, maar zijn voorbereiding verliep ‘matig’. Ook krijgt Herman opvallend genoeg liever geen sportvragen… Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 22 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak Bekijk deze video » Nieuw seizoen De slimste mens start 22 juli op NPO 1: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Herman van der Zandt over snuffelstage bij De slimste mens: "Hoop dat ik genoeg leer" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Thursday 18 July om 11:25

Herman van der Zandt gaat De slimste mens vanaf volgend jaar presenteren, maar in het komende seizoen zit hij op de stoel als kandidaat. In een video vertelt de presentator hoe hij zichzelf heeft klaargestoomd voor zijn deelname, maar zijn voorbereiding verliep ‘matig’. Ook krijgt Herman opvallend genoeg liever geen sportvragen…

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 22 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's