Hart van Nederland: twee gewonden door beschieting tram Rotterdam (video)

Hart van Nederland: twee gewonden door beschieting tram Rotterdam (video)

Thursday 5 September om 21:40

<em>Hart van Nederland</em>: twee gewonden door beschieting tram Rotterdam (video) Bij een beschieting van een tram in Rotterdam-Zuid zijn donderdag aan het begin van de middag twee mensen gewond geraakt, meldt de politie aan Hart van Nederland. De schutter is gevlucht en nog spoorloos. Een van de twee gewonden is ook zoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Brand in flat Leeuwarden: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hoogbejaarde man (81) op slinkse wijze beroofd van duizenden euro's (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een beschieting van een tram in Rotterdam-Zuid zijn donderdag aan het begin van de middag twee mensen gewond geraakt, meldt de politie aan Hart van Nederland. De schutter is gevlucht en nog spoorloos. Een van de twee gewonden is ook zoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's