Olcay Gulsen uit kritiek op Sophie Hilbrand: 'Ze heeft niet dat losse' (Vandaag Inside)

Olcay Gulsen uit kritiek op Sophie Hilbrand: 'Ze heeft niet dat losse' (Vandaag Inside)

<em>Olcay Gulsen</em> uit kritiek op Sophie Hilbrand: 'Ze heeft niet dat losse' (<em>Vandaag Inside</em>) Olcay Gulsen klapt in Vandaag Inside uit de school over haar optreden bij de nieuwe talkshow Bar Laat. Er werd haar uitgebreid verteld wat ze moest doen als gast van het programma, maar dat spontane van bijvoorbeeld VI wil met Sophie Hilbrand als presentatrice niet echt lukken. "Die kan er niet tegen als ik zeg: waar is mijn wijntje?", aldus Olcay. "Ze heeft niet dat losse wat andere mensen die ik ken wel hebben." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen KRAAKT Arjen Lubach: 'Wat is daar leuk aan?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gordon haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Wat een zure nicht is dat' Bekijk deze video » Vandaag Inside: Olcay Gulsen grapt over relatie met Johan, 'jouw budget is prima' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 6 September om 08:26

Olcay Gulsen klapt in Vandaag Inside uit de school over haar optreden bij de nieuwe talkshow Bar Laat. Er werd haar uitgebreid verteld wat ze moest doen als gast van het programma, maar dat spontane van bijvoorbeeld VI wil met Sophie Hilbrand als presentatrice niet echt lukken. "Die kan er niet tegen als ik zeg: waar is mijn wijntje?", aldus Olcay. "Ze heeft niet dat losse wat andere mensen die ik ken wel hebben."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's