Vandaag Inside: Olcay Gulsen grapt over relatie met Johan, 'jouw budget is prima'

Vandaag Inside: Olcay Gulsen grapt over relatie met Johan, 'jouw budget is prima'

<em>Vandaag Inside</em>: Olcay Gulsen grapt over relatie met Johan, 'jouw budget is prima' Helaas, een relatie tussen Johan Derksen en Olcay Gulsen zit er niet meer in. In Vandaag Inside wordt gesproken over de nieuwe liefde van Olcay, de steenrijke Eelko van Kooten. Maar volgens Olcay maakt dat geld helemaal niets uit, ‘jouw budget was ook prima voor mij’, grapt de tv-persoonlijkheid. En volgens René van der Gijp biedt Derksen nog een ander voordeel… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: 'Angela de Jong komt klaar als ze naar Eva Jinek kijkt' Bekijk deze video » Johan Derksen KRAAKT Arjen Lubach: 'Wat is daar leuk aan?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gordon haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Wat een zure nicht is dat' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 6 September om 08:15

Helaas, een relatie tussen Johan Derksen en Olcay Gulsen zit er niet meer in. In Vandaag Inside wordt gesproken over de nieuwe liefde van Olcay, de steenrijke Eelko van Kooten. Maar volgens Olcay maakt dat geld helemaal niets uit, ‘jouw budget was ook prima voor mij’, grapt de tv-persoonlijkheid. En volgens René van der Gijp biedt Derksen nog een ander voordeel…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's