Alsof ik jou ben is nieuwe single Glennis Grace: 'Vrouw doet nu alles wat man ook doet'

Alsof ik jou ben is nieuwe single Glennis Grace: 'Vrouw doet nu alles wat man ook doet'

<em>Alsof ik jou ben</em> is nieuwe single Glennis Grace: 'Vrouw doet nu alles wat man ook doet' Glennis Grace brengt de nieuwe single Alsof ik jou ben uit. Grace kent namelijk vrouwen die alleen maar binnenblijven terwijl hun man erop uit gaat. In het liedje gaat de vrouw ook op pad om van het leven te genieten. Wordt dit nummer van Glennis een hit? Hierboven zie je een Shownieuws-interview met Glennis Grace tijdens opnames van de videoclip, hieronder kun je de hele video van Alsof ik jou ben bekijken. Glennis Grace - Alsof Ik Jou Ben (Officiële Videoclip") Glennis Grace wil spelen in Gooische Vrouwen: 'Minnares van Martin Morero' (video) Bekijk deze video » Glennis Grace over 'slechte kaartverkoop' Whitney-show: 'Laat Jan Uriot niet winnen!' (video) Bekijk deze video » Glennis Grace in Bar Laat: 'Er is een wezenlijk verschil tussen Glenda en Glennis' Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 6 September om 11:09

Glennis Grace brengt de nieuwe single Alsof ik jou ben uit. Grace kent namelijk vrouwen die alleen maar binnenblijven terwijl hun man erop uit gaat. In het liedje gaat de vrouw ook op pad om van het leven te genieten. Wordt dit nummer van Glennis een hit?

Hierboven zie je een Shownieuws-interview met Glennis Grace tijdens opnames van de videoclip, hieronder kun je de hele video van Alsof ik jou ben bekijken.

")

Actuele video's

Meer actuele video's