Herman van der Zandt over snuffelstage bij De slimste mens: "Hoop dat ik genoeg leer" (Shownieuws)

Herman van der Zandt over snuffelstage bij De slimste mens: "Hoop dat ik genoeg leer" (Shownieuws)

<em>Herman van der Zandt</em> over snuffelstage bij <em>De slimste mens</em>: &quot;Hoop dat ik genoeg leer&quot; (<em>Shownieuws</em>) Herman van der Zandt vertelt aan Shownieuws over het presenteren van De slimste mens iets opmerkelijks. Voordat hij daar aan toe is gaat hij eerst op snuffelstage bij Philip en Maarten. "Hoop dat ik genoeg leer dat ik het met enigszins succes over kan nemen" aldus de sympathieke Van der Zandt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 22 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Romantische beelden van Rico Verhoevens huwelijksaanzoek aan vriendin (Shownieuws) Bekijk deze video » Nieuw seizoen De slimste mens start 22 juli op NPO 1: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Shownieuws over De Slimste Mens: "Herman van der Zandt heeft boeman rol gekregen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Wednesday 17 July om 20:15

Herman van der Zandt vertelt aan Shownieuws over het presenteren van De slimste mens iets opmerkelijks. Voordat hij daar aan toe is gaat hij eerst op snuffelstage bij Philip en Maarten. "Hoop dat ik genoeg leer dat ik het met enigszins succes over kan nemen" aldus de sympathieke Van der Zandt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 22 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's