Roxy Dekker reageert op beschuldiging plagiaat liedje Bruno Mars: 'Snap de verwarring'

Roxy Dekker reageert op beschuldiging plagiaat liedje Bruno Mars: 'Snap de verwarring'

Roxy Dekker reageert op beschuldiging plagiaat liedje Bruno Mars: 'Snap de verwarring' Roxy Dekker komt binnenkort met een nieuwe single en ook al is haar nieuwe liedje nog niet uitgebracht, ze wordt nu al beschuldigd van plagiaat. Haar liedje lijkt volgens velen op basis van de teaser namelijk erg veel op Finesse van Bruno Mars. Roxy Dekker snapt de verwarring, en reageert uitgebreid in een video… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Iris in B&B vol liefde: ‘Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren’ Bekijk deze video » Shownieuws: 'Harry uit B&B vol liefde is geghost door Thalia!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: tranen bij afscheid van naar huis gestuurde Robert Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 6 September om 10:32

Roxy Dekker komt binnenkort met een nieuwe single en ook al is haar nieuwe liedje nog niet uitgebracht, ze wordt nu al beschuldigd van plagiaat. Haar liedje lijkt volgens velen op basis van de teaser namelijk erg veel op Finesse van Bruno Mars. Roxy Dekker snapt de verwarring, en reageert uitgebreid in een video…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's