Friese Habtamu de Hoop in De slimste mens: 'Kaatsen klinkt saai maar is heel tof'

Friese Habtamu de Hoop in De slimste mens: 'Kaatsen klinkt saai maar is heel tof'

Friese Habtamu de Hoop in <em>De slimste mens</em>: 'Kaatsen klinkt saai maar is heel tof' In De slimste mens is Habtamu de Hoop een van de kandidaten en in een video vertelt de GroenLinks/PvdA-politicus meer over zijn deelname. Tegen welke ronde ziet hij het meeste op en hoe heeft hij zich voorbereid? Habtamu, die vol in de spotlights kwam te staan door de sneer van Johan Derksen, vertelt ook meer over zijn favoriete Friese traditie. Zo klinkt volgens hem kaatsen erg saai, maar is het juist erg ‘tof’… Bekijk de video van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) De Slimste Mens: is Herman van der Zandt op snuffelstage? Bekijk deze video » Maarten van Rossem in De slimste mens lyrisch over morfine: 'Intens geluksgevoel' Bekijk deze video » RTL Boulevard: deelname De Slimste Mens eindigt voor Roelof Hemmen in deceptie (video) Bekijk deze video »
Friday 26 July om 14:07

In De slimste mens is Habtamu de Hoop een van de kandidaten en in een video vertelt de GroenLinks/PvdA-politicus meer over zijn deelname. Tegen welke ronde ziet hij het meeste op en hoe heeft hij zich voorbereid? Habtamu, die vol in de spotlights kwam te staan door de sneer van Johan Derksen, vertelt ook meer over zijn favoriete Friese traditie. Zo klinkt volgens hem kaatsen erg saai, maar is het juist erg ‘tof’…

Bekijk de video van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's