Habtamu de Hoop belde na misser ‘Ma Flodder-uitspraak’ meteen Caroline van der Plas

Habtamu de Hoop belde na misser ‘Ma Flodder-uitspraak’ meteen Caroline van der Plas

<em>Habtamu de Hoop</em> belde na misser ‘Ma Flodder-uitspraak’ meteen Caroline van der Plas Habtamu de Hoop zorgde bij De slimste mens voor nogal wat ophef bij een aantal kijkers door een opmerking over Caroline van der Plas. Hij noemde de naam van de politicus bij een plaatje van Ma Flodder. Het GroenLinks-PvdA-kamerlid belde na de opnames gelijk Caroline op en legde uit wat er is gebeurd. Hij vond zijn eigen opmerking namelijk ‘niet sympathiek’. Wat vindt Van der Plas van deze misser? Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Ben van der Burg wil Jack van Gelder als wereldleider: 'Ik ben er klaar voor!' Bekijk deze video » De Oranjezomer: Bee Gees Forever speelt Jive Talkin' tijdens de reclame Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Hugo Borst is klaar met 'debiele voetballers': 'Ben het zo zat' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 2 August om 09:00

Habtamu de Hoop zorgde bij De slimste mens voor nogal wat ophef bij een aantal kijkers door een opmerking over Caroline van der Plas. Hij noemde de naam van de politicus bij een plaatje van Ma Flodder. Het GroenLinks-PvdA-kamerlid belde na de opnames gelijk Caroline op en legde uit wat er is gebeurd. Hij vond zijn eigen opmerking namelijk ‘niet sympathiek’. Wat vindt Van der Plas van deze misser?

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's