Ben van der Burg wil Jack van Gelder als wereldleider: 'Ik ben er klaar voor!'

Ben van der Burg wil Jack van Gelder als wereldleider: 'Ik ben er klaar voor!'

Ben van der Burg wil <em>Jack van Gelder</em> als wereldleider: 'Ik ben er klaar voor!' In De Oranjezomer gaat Ben van der Burg los over de wereldleiders van nu. Hij heeft geen hoge pet op van types als Donald Trump en Elon Musk, ‘dat is toch treurig?’ Ben wil liever dat een leider zich gaat focussen op de verbinding en hij ziet in Jack van Gelder de ideale man voor deze baan. “Ik ben er klaar voor!”, grapt Jack. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Heleen van Royen: 'Ik ben TEGEN het koningshuis' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Jack van Gelder: 'Ik kijk niet zoveel in de spiegel' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Bee Gees Forever opent De Oranjezomer met Tragedy Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 1 August om 10:32

In De Oranjezomer gaat Ben van der Burg los over de wereldleiders van nu. Hij heeft geen hoge pet op van types als Donald Trump en Elon Musk, ‘dat is toch treurig?’ Ben wil liever dat een leider zich gaat focussen op de verbinding en hij ziet in Jack van Gelder de ideale man voor deze baan. “Ik ben er klaar voor!”, grapt Jack.

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's