De Oranjezomer gemist? Hugo Borst is klaar met 'debiele voetballers': 'Ben het zo zat' (video)

De Oranjezomer gemist? Hugo Borst is klaar met 'debiele voetballers': 'Ben het zo zat' (video)

Thursday 1 August om 19:44

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Hugo Borst is klaar met 'debiele voetballers': 'Ben het zo zat' (video) Hugo Borst reageerde woensdag bij De Oranjezomer op de regelwijziging in het Nederlands voetbal. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen mogen namelijk alleen de aanvoerders van elftallen nog in discussie met de scheidsrechter. Spelers die geen aanvoerder zijn, maar wel gaan mekkeren bij de scheids, krijgen een gele kaart. De regel gold al op het afgelopen EK, en dat is de KNVB goed bevallen. Borst kijkt er ook naar uit: 'Ik ben het zo zat, al die debiele voetballers.' Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bee Gees Forever opent De Oranjezomer met Tragedy Bekijk deze video » Ben van der Burg wil Jack van Gelder als wereldleider: 'Ik ben er klaar voor!' Bekijk deze video » De Oranjezomer: Bee Gees Forever speelt Jive Talkin' tijdens de reclame Bekijk deze video »
Voetbal :

Hugo Borst reageerde woensdag bij De Oranjezomer op de regelwijziging in het Nederlands voetbal. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen mogen namelijk alleen de aanvoerders van elftallen nog in discussie met de scheidsrechter. Spelers die geen aanvoerder zijn, maar wel gaan mekkeren bij de scheids, krijgen een gele kaart. De regel gold al op het afgelopen EK, en dat is de KNVB goed bevallen. Borst kijkt er ook naar uit: 'Ik ben het zo zat, al die debiele voetballers.'

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's