De Rijles start maandag op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

De Rijles start maandag op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

<em>De Rijles</em> start maandag op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden Vanaf maandag kun je op NPO 3 kijken naar het nieuwe programma De Rijles. In deze realityserie volgen we rijinstructeurs die hun leerlingen proberen te helpen om hun rijbewijs te halen. Je ziet als kijker niet alleen hoe de leerlingen het doen op de weg, maar er komen ook bijzondere, emotionele en opvallende gesprekken op gang. De Rijles is vanaf maandag 9 september elke werkdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Bekijk de eerste beelden van De Rijles hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Groeten vanaf de camping: 'Ik ga de kinderen uit het zwembad spuiten' Bekijk deze video » Tbs, aan de andere kant: Tbs'er vertelt over gruwelijke daden, maar heeft geen spijt Bekijk deze video » We zijn er bijna!: gids vertelt over lokale cultuur maar er blijft weinig hangen Bekijk deze video »
Monday 9 September om 12:43

Vanaf maandag kun je op NPO 3 kijken naar het nieuwe programma De Rijles. In deze realityserie volgen we rijinstructeurs die hun leerlingen proberen te helpen om hun rijbewijs te halen. Je ziet als kijker niet alleen hoe de leerlingen het doen op de weg, maar er komen ook bijzondere, emotionele en opvallende gesprekken op gang.

De Rijles is vanaf maandag 9 september elke werkdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Bekijk de eerste beelden van De Rijles hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's