Zondag in Zomergasten: Van der Linden ontvangt mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld

Zondag in Zomergasten: Van der Linden ontvangt mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld

Zondag in <em>Zomergasten</em>: Van der Linden ontvangt mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Zomergasten en deze keer is Liesbeth Zegveld te gast. Margriet van der Linden spreekt haar over recht, oorlog, vrouwen en liefde. Zegveld stond onder meer de slachtoffers van Srebrenica bij. Deze avond staat in het teken van de favoriete tv-fragmenten van Zegveld. Weet deze aflevering het interviewprogramma uit het kijkcijferdal van Zomergasten te trekken? Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Liesbeth Zegveld hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Zomergasten: Sana Valiulina emotioneel door anekdote over haar wijze moeder Bekijk deze video » Sakir Khader in Zomergasten tegen Luyendijk: 'Misschien als je een witte man bent zoals jij' Bekijk deze video » Zomergasten: Garrie van Pinxteren verscheurd door tweedeling China en Chinezen Bekijk deze video »
Friday 16 August om 14:51

Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Zomergasten en deze keer is Liesbeth Zegveld te gast. Margriet van der Linden spreekt haar over recht, oorlog, vrouwen en liefde. Zegveld stond onder meer de slachtoffers van Srebrenica bij. Deze avond staat in het teken van de favoriete tv-fragmenten van Zegveld. Weet deze aflevering het interviewprogramma uit het kijkcijferdal van Zomergasten te trekken?

Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Liesbeth Zegveld hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's