Sakir Khader in Zomergasten tegen Luyendijk: 'Misschien als je een witte man bent zoals jij'

Sakir Khader in Zomergasten tegen Luyendijk: 'Misschien als je een witte man bent zoals jij'

Sakir Khader in <em>Zomergasten</em> tegen Luyendijk: 'Misschien als je een witte man bent zoals jij' Sakir Khader is documentair fotograaf en praat in Zomergasten over journalistiek in conflictgebieden. Joris Luyendijk vindt dat hij altijd open moet staan voor de mogelijkheid dat hij het verkeerd ziet, maar daar is Sakir het niet mee eens. “Misschien als je een witte man bent zoals jij.” Bekijk het fragment van Zomergasten met Sakir Khader hieronder. De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Nieuw seizoen Zomergasten start zondag: Peter van Ingen interviewt Eric van der Burg Bekijk deze video » Zondag in Zomergasten: Jelle Brandt Corstius ontvangt schrijfster Sana Valiulina Bekijk deze video » Zomergasten: Sana Valiulina emotioneel door anekdote over haar wijze moeder Bekijk deze video »
Monday 5 August om 16:18

Sakir Khader is documentair fotograaf en praat in Zomergasten over journalistiek in conflictgebieden. Joris Luyendijk vindt dat hij altijd open moet staan voor de mogelijkheid dat hij het verkeerd ziet, maar daar is Sakir het niet mee eens. “Misschien als je een witte man bent zoals jij.”

Bekijk het fragment van Zomergasten met Sakir Khader hieronder.

De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's