Zondag in Zomergasten: Jelle Brandt Corstius ontvangt schrijfster Sana Valiulina

Zondag in Zomergasten: Jelle Brandt Corstius ontvangt schrijfster Sana Valiulina

Zondag in <em>Zomergasten</em>: Jelle Brandt Corstius ontvangt schrijfster Sana Valiulina Zondag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Zomergasten en deze keer praat Jelle Brandt Corstius met schrijfster Sana Valiulina. Er wordt deze avond veel gesproken over Rusland, Valiulina is geboren in de voormalige Sovjet-Unie. Aan de hand van haar gekozen televisiefragmenten vertelt ze meer over haar familiegeschiedenis. Zo komen allerlei gebeurtenissen uit de recente geschiedenis van Europa voorbij. Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Sana Valiulina hieronder. De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Zomergasten: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian Bekijk deze video » Theo Maassen weg bij Zomergasten: bekijk zijn reactie Bekijk deze video » Nieuw seizoen Zomergasten start zondag: Peter van Ingen interviewt Eric van der Burg Bekijk deze video »
Friday 26 July om 14:46

Zondag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Zomergasten en deze keer praat Jelle Brandt Corstius met schrijfster Sana Valiulina. Er wordt deze avond veel gesproken over Rusland, Valiulina is geboren in de voormalige Sovjet-Unie. Aan de hand van haar gekozen televisiefragmenten vertelt ze meer over haar familiegeschiedenis. Zo komen allerlei gebeurtenissen uit de recente geschiedenis van Europa voorbij.

Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Sana Valiulina hieronder.

De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's