Nieuw seizoen Zomergasten start zondag: Peter van Ingen interviewt Eric van der Burg

Nieuw seizoen Zomergasten start zondag: Peter van Ingen interviewt Eric van der Burg

Nieuw seizoen <em>Zomergasten</em> start zondag: Peter van Ingen interviewt Eric van der Burg Vanaf zondag kun je kijken naar een nieuw seizoen van Zomergasten. Na alle ophef rond Theo Maassen en gezondheidsproblemen voor Adriaan van Dis, wisselen presentatoren elkaar af. In de eerste aflevering keert Peter van Ingen na 36 jaar terug als presentator en ontvangt hij oud-staatssecretaris Asiel en Migratie en VVD Tweede Kamerlid Eric van der Burg. “Hij wist de spreidingswet erdoor te krijgen, en toch ook weer niet.” Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Eric van der Burg hieronder. De nieuwe reeks van Zomergasten is vanaf 21 juli elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer' Bekijk deze video » Zomergasten: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian Bekijk deze video » Theo Maassen weg bij Zomergasten: bekijk zijn reactie Bekijk deze video »
Friday 19 July om 14:22

Vanaf zondag kun je kijken naar een nieuw seizoen van Zomergasten. Na alle ophef rond Theo Maassen en gezondheidsproblemen voor Adriaan van Dis, wisselen presentatoren elkaar af. In de eerste aflevering keert Peter van Ingen na 36 jaar terug als presentator en ontvangt hij oud-staatssecretaris Asiel en Migratie en VVD Tweede Kamerlid Eric van der Burg. “Hij wist de spreidingswet erdoor te krijgen, en toch ook weer niet.”

Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Eric van der Burg hieronder.

De nieuwe reeks van Zomergasten is vanaf 21 juli elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's