Zomergasten: Sana Valiulina emotioneel door anekdote over haar wijze moeder

Zomergasten: Sana Valiulina emotioneel door anekdote over haar wijze moeder

<em>Zomergasten</em>: Sana Valiulina emotioneel door anekdote over haar wijze moeder Zondag was in Zomergasten Sana Valiulina te gast, ze werd geïnterviewd door Jelle Brandt Corstius. In een fragment is te zien dat de schrijfster onder meer sprak over de maatschappij van nu, ze mist mededogen en dankbaarheid. Valiulina vertelt vervolgens over een wijze raad van haar moeder en dat maakt haar emotioneel. “Omdat ik aan mijn moeder denk en het een hele wijze vrouw was.” Bekijk het fragment van Zomergasten met Sana Valiulina hieronder. De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Shownieuws: vrijdagavond-programma Theo Maassen gewoon te zien bij NPO (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Zomergasten start zondag: Peter van Ingen interviewt Eric van der Burg Bekijk deze video » Zondag in Zomergasten: Jelle Brandt Corstius ontvangt schrijfster Sana Valiulina Bekijk deze video »
Monday 29 July om 12:54

Zondag was in Zomergasten Sana Valiulina te gast, ze werd geïnterviewd door Jelle Brandt Corstius. In een fragment is te zien dat de schrijfster onder meer sprak over de maatschappij van nu, ze mist mededogen en dankbaarheid. Valiulina vertelt vervolgens over een wijze raad van haar moeder en dat maakt haar emotioneel. “Omdat ik aan mijn moeder denk en het een hele wijze vrouw was.”

Bekijk het fragment van Zomergasten met Sana Valiulina hieronder.

De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's